bol masterclass review

Bol Masterclass review + Jia Ruan ervaringen

Ben je geïnteresseerd in een online business en wil je graag inspiratie opdoen? Dan kan de Bol Masterclass van Jia Ruan nog weleens een goede keuze zijn. Deze jongeman haalt zijn producten uit Azië en verkoopt deze via Bol.com. Uiteraard verkoopt hij dit met een flinke winstmarge en weet hij inmiddels een, meer dan, goed salaris te verdienen uit deze handel. Inmiddels geeft hij dan ook zijn eigen masterclasses. In dit artikel lees je een review over zijn Bol Masterclass. Is het de moeite waard om hier een bezoekje aan te brengen? Zijn de ervaringen van cursisten positief? Je leest het in onze review.

Deze cursus bestaat helaas niet meer.. Kijk hier voor meer mogelijkheden om online geld te verdienen.

Bol Masterclass van Jia Ruan review

Eenvoudig een online business opzetten en veel geld verdienen. Natuurlijk klinkt dat allemaal erg interessant. De vraag is: kan jij dit ook zelf? Daarvoor is het natuurlijk belangrijk om een review van deze Bol Masterclass te lezen. Wat zijn de ervaringen van anderen? En zijn er ook al succesverhalen? Je leest het hier.

Bol Masterclass: hoe werkt het?

Verkopen via Bol.com: dat klinkt niet erg gemakkelijk. Gelukkig valt dat allemaal best wel mee. Je leert in de Bol Masterclass hoe je gemakkelijk geld kunt verdienen. In de training leer je alle details, maar in grote lijnen kun je het volgende verwachten:

 • Welke producten kan ik inkopen en waar zitten goede marges op?
 • Waar moet ik op letten als ik producten inkoop vanuit het buitenland?
 • Hoe kan ik producten zo goedkoop mogelijk binnen de Nederlandse grenzen krijgen?
 • Hoe kan ik de producten verkopen via Bol.com?
 • Op welke manier kan ik de producten opschalen zodat ik mijn winst kan maximaliseren?

Resultaten en ervaringen Bol Masterclass van Jia Ruan

In grote lijnen leer je dus alles wat je nodig hebt om goed te kunnen verdienen via Bol.com, maar wat zijn de ervaringen van anderen? Wordt er ook veel geld mee verdiend of valt dit nu eigenlijk allemaal best wel mee? In theorie kun je je online business vanuit huis starten met een computer en een kleine investering. Hieronder volgen enkele resultaten van mensen die de Bol Masterclass van Jia Ruan hebben gevolgd. Met enige regelmaat laat hij tijdens de cursus namelijk zien wat zijn cursisten inmiddels verdienen:

 • Een persoon die deelgenomen heeft aan de cursus verdient inmiddels circa 250 euro per dag. Hij heeft tien euro marge per product en heeft 25 bestellingen per dag. Daarmee houdt hij een leuk dagelijks bedrag over;
 • Een ander persoon is inmiddels twee maandjes begonnen en verdient al 2.000 euro per maand. Dat is natuurlijk een prima bedrag voor een starter;
 • Deze vrouw was zwanger en besloot daarom was thuiswerk te doen. Inmiddels haalt zij 4.500 euro per maand binnen en gaat zij dus ook niet meer naar haar reguliere werk;
 • Tot slot was er nog een jongen die ontslag had genomen. Hij liet zien dat Bol.com hem 3.000 euro uitbetaalde in zijn eerste maand. Wow, de ervaringen lijken tot dusver erg positief.

Wie is Jia Ruan eigenlijk?

Jia Ruan is in zijn twintiger jaren en is van Aziatische afkomst. Hij is de oprichter en eigenaar van de Bol Masterclass. Een aantal jaren geleden verkocht hij nog kranten op straat (op basis van commissie), maar inmiddels doet hij dat niet meer. Hij verdient zijn geld nu met de handel in artikelen op Bol.com. Jia wil zijn succes echter maar al te graag delen met anderen. Om die reden heeft hij de Bol Masterclass opgericht. In deze cursus legt hij uit hoe je geld kunt verdienen met het concept.

Reserveer hier direct een plek voor een gratis training van Jia Ruan.

Inspirerende video’s

Regelmatig komen er verscheidene leuke video’s online op zijn eigen YouTube-kanaal. Er worden hier een aantal tips gegeven te inspiratie, maar hij geeft natuurlijk nog niet alle informatie weg. Daarvoor wil hij dat je naar zijn cursus komt voor de grote geheimen.

Daarnaast wordt hij ook regelmatig geïnterviewd door de media. Zo is hij onder andere te gast geweest bij 3FM en houdt hij met enige regelmaat postcasts. Sommige podcasts zijn erg inspirerend. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze inspirerende podcast met Vince Ruiter:

Kosten Bol Masterclass van Jia Ruan

De Bol Masterclass bestaat uit een cursus met acht modules. De lessen bestaan uit video’s met een lengte van 45 minuten tot anderhalf uur. Je kunt dit dus ook in je eigen tempo volgen. Als je de Bol Masterclass koopt kun je direct inloggen op de website. Hier kun je de video’s dus ook direct bekijken. Je zult altijd toegang blijven houden tot de website. Ook updates kun je dus blijven bekijken.

Natuurlijk zijn er ook kosten verbonden aan de Bol Masterclass van Jia Ruan. De kosten daarvoor bedragen 997 euro (als je het in een keer betaalt). Wil je liever in termijn betalen? Dan kan dat ook, maar dan betaal je wel aanzienlijk meer. Je kunt dan in vijf maandelijkse termijnen van 250 euro betalen. Als je wilt kun je ook eerst een gratis cursus volgen. Daarvoor kun je je hier aanmelden.

Wat krijg je voor deze prijs?

Als je de Bol Masterclass van Jia Ruan bestelt krijg je de volgende zaken:

 • Onlinevideocursus met meer dan 20 uur aan beeldmateriaal;
 • Verschillende bonussen voor een goede start van je onderneming;
 • Checklist, scripts en andere handige documenten waar je mee kunt werken;
 • Wekelijkse groepscoaching;
 • Support via de community.

Alhoewel 997 euro natuurlijk veel klinkt, valt dat op zich mee. Immers betaal je voor een jaartje MBO of HBO nog meer geld. Veel mensen vinden dat het ook waard, dus waarom hier niet een gokje voor wagen?

Inhoud van de cursus

De cursus bestaat uit acht verschillende modules. Deze zijn als volgt ingedeeld:

Module 1: Welcome to the winning team

1. De weg naar Succes

2. Het voertuig naar Vrijheid

3. The new Paradigm

4. De 100K Mindset

5. Quest Unlocked

Module 2: Ground Zero

1. E-commerce 101

2. Het Business Model

3. De Platformen

4. Gebruik maken van Bol.com

Module 3: The Goldmine

1. Het geschikte Product

2. Listings op Bol.com

3. De optimale Listing

The Ultimate Research Module 4: Artificial Intelligence

1. DNA voor Succes

2. Data verzamelen

3. De juiste leverancier vinden

4. The Golden Calculator

Module 5: Showtime

1. De investering maken

2. Product online zetten

3. Logistiek via Bol Module

6: Monk Like Patience

1. Monk Like Patience

Module 7: The next Apple

1. De basis voor private labellen

2. Jouw brand creëren

3. Merkregistratie

4. De omschakeling

Module 8: 10x Time

1. 7 Figures Mindset

2. 10X Finances

3. Traffic

4. Forwarding Service

5. Bouw je dreamteam

14 dagen bedenktijd

Jia Ruan is overtuigd van zijn Bol Masterclass en om die reden bied hij ook een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Je kunt de Bol Masterclass daarom eerst proberen. Vind je het toch niets? Dan kun je je geld dus terugkrijgen: wel zo fijn.

Eerst een gratis training volgen?

Wil je liever eerst een gratis training volgen? Ook dat kan. Je hoeft dan niet direct flink te investeren, maar je kunt eerst kijken of je het wat lijkt. In de gratis training leer je in vijf simpele stappen hoe je een winstgevende webshop kunt opzetten. Ook zonder kennis en ervaring kun je deze video bekijken. Een gratis training kost je alleen maar tijd en dus geen geld. Bevalt het je echt? Dan kun je altijd nog weer overschakelen naar de betaalde versie. Je krijgt dan pas echt veel kennis over handelen en verkopen via Bol.com. Hieronder kun je je direct gratis aanmelden voor de training.

Meld je hier aan voor een gratis training van Jia Ruan