online geld verdienen

Online geld verdienen

Online geld verdienen kan op heel veel manieren. De meeste mensen hebben een baan en zijn tevreden met hun salaris. Tegenwoordig is het alleen een stuk makkelijker geworden om online nog wat bij te verdienen. De digitale nomaden zijn vindingrijk en maken het leven net wat eenvoudiger. Je kan hierdoor ook buiten de kantorenuren om nog geld verdienen en dat weer uitgeven aan de leuke dingen in het leven.

Verdien een extra zakcentje

Je hebt al jarenlang enkele bekende manieren om online geld mee te verdienen. Je ziet wel eens casinoadvertenties voorbijkomen, maar dat is toch niet echt wat wij bedoelen. Hieronder hebben wij de meest efficiëntie manieren genoteerd waarmee jij een extra zakcentje kan verdienen.

Online geld verdienen met een website

Geld verdienen kan je online doen door een eigen website te beginnen. Je kan tegenwoordig onwijs simpel een website creëren, bijvoorbeeld met WordPress of Joomla. Er zijn ook tal van aanbieders die een nog simpeler platform aanbieden en iedereen de kans geven om ook online actief te worden. Als je net begint dan kan je het beste starten met Google Adsense. Dit is een handig systeem van het wereldberoemde bedrijf Google. Iedere webmaster kan via het systeem advertenties op zijn eigen website plaatsen. Het gaat vaak ook om relevante reclames. Iedere keer als iemand op een advertentie klikt, dan krijg jij een klein geldbedrag toegekend. Je moet natuurlijk wel bezoekers op jouw website hebben, anders zal je niet zo snel veel geld verdienen met websites. Verwacht dus niet direct een leuk extra maandbedrag op jouw rekening.

Cashen met affiliate marketing

Affiliate marketing is eigenlijk ook alleen interessant als je over een eigen website beschikt. Dit is een stuk lucratiever systeem dan Google Adsense, maar wel wat uitdagender. Je kan eveneens advertenties op je site plaatsen, alleen nu verdien je geen geld voor een klik. Als een bezoeker de link aanklikt en op de website van de adverteerder iets koopt, dan krijg jij een commissie. Je promoot dus eigenlijk de producten van een webshop.

Commissies kunnen al heel snel oplopen tot in de tientallen euro’s en zelfs honderden euro’s per aankoop. Hoe duurder het product, des te hoger de commissie. Daarnaast moet je ook even letten op het percentage van de commissie, dit kan zomaar 50% zijn. De linkjes naar de webshops kan je ook promoten op Social Media of iets dergelijks. Je dient wel een account aan te maken bij één van de affiliate programmasites. Je kan op jouw account vaak ook meteen terugzien of je al een commissie hebt gekregen.

Schrijf teksten voor websites

Als je de Nederlandse taal goed machtig bent dan is tekstschrijven misschien wel iets voor jou. Er zijn bizar veel websites en er komen er dagelijks nog duizenden bij. Alle sites hebben teksten nodig, simpelweg omdat je geen lege website online kan zetten. De webmasters hebben vaak zelf niet de tijd om een tekst te schrijven en laten die maar als te graag aan iemand anders over. Laat dat nu kansen bieden voor de digitale nomaden.

Je kan bij verschillende platformen een account aanmaken en voor geld gaan schrijven. Het gaat dan bijvoorbeeld om teksten over vakantielanden, tuinartikelen of zelfs vertalingen. Je kan met vertalen ook zomaar een maandsalaris verdienen, al kost dat vaak wel wat meer tijd dan 30 dagen. Desondanks is schrijven een perfecte manier om wat bij te verdienen. Webmasters zijn ook geïnteresseerd in tekstschrijvers die andere talen machtig zijn, bijvoorbeeld Engels of Duits. Je kan vaak met andere talen ook meer geld verdienen.

Inkomsten halen uit social media

De meeste mensen gebruiken social media om in contact te blijven met vrienden en familie. Je kan de leukste gebeurtenissen uit je leven delen of steun zoeken in moeilijke tijden. Er zijn ook veel mensen die geld verdienen met Instagram, Snapchat, TikTok, Facebook of YouTube. Eigenlijk is bij alle bovenstaande voorbeelden één ding erg belangrijk. Je moet simpelweg veel volgers hebben. Hoe meer volgers jij hebt, des te hoger de inkomsten kunnen zijn. Normaliter kan je pas echt goed gaan verdienen als je rond de 50.000 volgers weet te strikken. Het moet wel om echte volgers gaan, je kan geen nep accounts aanmaken of volgers kopen.

Je kan advertenties plaatsen van diverse bedrijven of producten gaan testen in een video. Daarnaast is het mogelijk om aan affiliate marketing te gaan doen en links van interessante producten te delen. YouTube is ook een bijzonder verhaal, want daar kan je geld verdienen met reclamefilmpjes voor of tijdens jouw video’s. Er zijn zelfs YouTubers die miljoenen euro’s verdienen op jaarbasis.

Schrijf een e-book

De wereld is aan het veranderen en steeds meer liefhebbers van boeken kiezen voor een e-book. Dat is namelijk een boek die je uitsluitend online kan lezen, je krijgt dus geen boek thuisgestuurd. Jij kan zelf aan de slag gaan en een boek gaan schrijven. Kies voor een roman of misschien wel een boek over diëten. Een e-book bestaat normaliter uit 10.000 tot 30.000 woorden. Je kan een e-book aanbieden op sites zoals Bol.com via hun partnerprogramma of het Amerikaanse Amazon. De laatstgenoemde aanbieder is sinds 2020 actief in Nederland. Zij verkopen het boek en jij krijgt daar een groot deel van. Het is een unieke manier om extra geld te verdienen.

Ga eenvoudig de beurs op

Handelen in aandelen is nu echt voor iedereen een mogelijkheid. Je kan dankzij verschillende applicaties en online aanbieders op ieder moment van de dag ga handelen op de beurs. Dit kan je doen met kleine bedragen en hoge geldbedragen. Kies voor een investering op de lange termijn voor een hogere slagingskans of neem veel risico. Naast aandelen kan je ook eens een kijkje nemen naar de cryptocurrency, die worden met het jaar populairder en interessanter. Let op, kies alleen voor deze manier als je er al wat van weet. Op Bitcoinskopen.nu vind je meer info over Bitcoins kopen en andere cryptocurrencies.

Online bijles geven

Er zijn veel kinderen en studenten die soms een beetje hulp nodig hebben. Jij kan de helpende hand bieden en online bijles gaan geven. Er zijn bijzonder veel leerlingen op zoek naar iemand die wat begeleiding kan bieden met huiswerk. Jij kan hier een mooi zakcentje mee gaan verdienen. De ouders van de kinderen vinden het vaak geen probleem om hieraan financieel bij te dragen. Je kan jezelf als bijlesdocent aanbieden op diverse sites, waaronder huiswerkbegeleiding.nl.

Spullen verkopen bij Bol

Alles wat je maar kan bedenken is verkrijgbaar op Bol.com. En ook jij kan spullen gaan verkopen op het platform van de bekende Nederlandse aanbieder. Je koopt bijvoorbeeld één product in grote getalen in. Dit kan bij de Chinese sites voor onwijs weinig geld. Vervolgens zorg je ervoor dat de producten bij Bol.com in het magazijn terechtkomen. Bol.com zal jouw producten aanbieden op de site en incasseert daarvoor slechts een kleine commissie. Je hoeft nergens maar te denken en alleen het geld te incasseren als je iets verkoopt. Het slim om eerst even naar het huidige aanbod te kijken en een product te vinden waarvan er nog niet zoveel worden aangeboden. Dit zal de kans op succes alleen maar groter maken.

Fouten ontdekken op Netflix

Netflix is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving. Je kan ontelbaar veel films en series streamen en dat voor relatief laag bedrag per maand. Het bedrijf beschikt over een goed systeem met amper foutjes. Echter maakt iedereen fouten en Netflix dus ook. Je kan op zoek gaan naar fouten en daar een beloning voor ontvangen. De site Bugcrowd.com biedt de kans om fouten te melden en daar dus geld mee te verdienen. Je kan voor een storting, een fout of een error minimaal 200 dollar ontvangen. De hoogste beloning bedraagt zelfs 15.000 dollar. De kans dat jij een fout ontdekt is niet erg groot, maar je kan het op zijn minst even proberen. Geloof het of niet, maar Netflix keert meer dan anderhalf miljoen dollar per kwartaal uit aan de ontdekkers van fouten.

Geef je mening en verdien geld

Een van de bekendste en populairste manieren om online geld te verdienen is door enquêtes in te vullen. Er zijn tal van bedrijven die maar als te graag de mening van klanten willen horen. Een mening is waardevol en daardoor kan je er ook wat mee gaan verdienen. Je kan een account aanmaken bij Opinieland en direct wat gaan verdienen. Meestal is het mogelijk om de bedragen op te sparen en in te wisselen voor geld of cadeaubonnen.

Geld verdienen met online shoppen

Winkelen kan je het beste online doen. Je geniet van de beste aanbiedingen en de producten worden ook nog eens thuis afgeleverd, maar wist je ook dat je er zelfs geld mee kan verdienen. Je kan namelijk gaan Cashback shoppen. Als je een product koopt dan krijg je een deel van het aankoopbedrag teruggestort. Dit kan bij duizenden verschillende webshops, waaronder bekende bedrijven. Het slimste is om een account aan te maken bij Cashback XL. Zodra je account is aangemaakt kan je meteen bekijken welke webshops er momenteel een cashback aanbieden op een product. Je kan ook zoeken op het product dat jij van plan bent te gaan kopen.