agency masterclass review

Review: Agency Masterclass van Jia Ruan en Mitchell Weijerman

Wellicht komt je de naam Jia Ruan wel bekend voor. Dat kan kloppen, want hij biedt ook de Bol Masterclass aan. Nu kun je ook kiezen voor een nieuwe training: de Agency Masterclass. Deze nieuwe cursus wordt gegeven door Jia Ruan en zijn partner Mitchell Weijerman. In deze review lees je meer over deze cursus. Je leert onder andere of dit je investering waard is.

Wie zijn Jia Ruan en Mitchell Weijerman?

Voordat we beginnen met de review is het natuurlijk eerst van belang dat je weet wie deze twee heren zijn. Jia Ruan heeft een marketing business waarbij hij zijn producten verkoopt via bol.com. Ook Mitchell Weijerman voelt zich thuis in deze online business. Je hebt misschien al weleens een advertentie van het duo voorbij zien komen. Als je goed kunt adverteren kun je ook goed geld verdienen. Daar kan de Agency Masterclass jou bij helpen.

https://www.youtube.com/watch?v=kecBWgnTaNY

Review Agency Masterclass

De Agency Masterclass is een vrij nieuwe cursus. In dit artikel bieden we jou graag een eerlijke review en lees je over de ervaringen van anderen. Natuurlijk geven we ook antwoord op de hamvraag of dit het bedrag waard is. De cursus kost namelijk 1997 euro en dat is natuurlijk wel eerst een flinke investering.

Wat ga je leren in deze cursus?

In de Agency Masterclass leer jij hoe je een succesvolle business in social media kunt opzetten. Het idee is dat bedrijven jou gaan betalen om succesvolle advertenties op te zetten. Dat is een bijzonder interessant businessmodel waar veel potentie in zit. Bedrijven zijn bereid om goed te betalen als zij daar handel uit halen. Je kunt per bedrijf misschien wel 1.000 euro per maand verdienen. Als je dat voor tien bedrijven kunt doen kun je dus al gauw 10.000 euro per maand verdienen. Daar hoef je ook helemaal niet veel tijd in te investeren. Het is dus bijna slapend rijk worden als je dit goed kunt. Als je de cursus volgt kan jij dit ook!

In de cursus wordt het volgende onder de aandacht gebracht:

 • Hoe kun je eenvoudig aan klanten komen voor jouw SMMA (Social Media Agency);
 • Hoe kun je goed converterende Facebook- en Instagram-advertenties maken;
 • Diverse gouden sales scripts om leads om te zetten in betalende klanten;
 • Wat gouden niches inhouden en hoe je deze het beste kunt benaderen;
 • Hoe jij je bedrijf oneindig kunt opschalen zodat je veel geld kunt verdienen.

In de Agency Masterclass leer jij stap voor stap van Jia en Mitchell hoe jij hier goed in kunt worden. Je krijgt de skills om goed converterende Facebook-advertenties te maken.

Resultaten en ervaringen Agency Masterclass

De Agency Masterclass is een zeer complete training en verscheidene cursisten hebben de cursus succesvol afgerond. Gelukkig zijn er online al een aantal succesverhalen die je kunt lezen. Zo zijn er wat anonieme verhalen, maar ook verhalen met een naam erbij. Enkelen hebben hun investering al binnen een dag terugverdiend. Dat is natuurlijk bijzonder snel én dat maakt het de investering dus ook zeker waard als je er serieus mee aan de slag gaat.

Videocontent

Als je kiest voor de Agency Masterclass kun je genieten van ontzettend veel videocontent. Het voordeel daarvan is, is dat je het ook steeds weer kunt terugkijken. De cursus is verdeeld in verschillende hoofdstukken zodat je per onderdeel je kennis bijschaaft. Heb je ergens overheen gekeken? Dan kun je de video simpelweg nogmaals bekijken. Op die manier leer je op je eigen tempo. De online videocursus bestaat uit meer dan 20 uur aan lesmateriaal. Het is geschikt voor alle leeftijden. Ook als je een fulltime baan hebt kun je de cursus simpelweg volgen. Immers leer je op je eigen tempo. Studeer je nog en heb je daarnaast een bijbaantje? Ook dan is de cursus zeker interessant. Misschien kan jij je bijbaantje straks al wel opzeggen!

Kosten Agency Masterclass

Natuurlijk zijn er ook kosten verbonden aan deze cursus. Als je wilt deelnemen aan de Agency Masterclass betaal je daarvoor 1997 euro (eenmalig). Je kunt eventueel ook in termijnen betalen. In dat geval betaal je driemaal 747 euro. De betaling kun je online verrichten via iDEAL, Mastercard, Visa of PayPal. Dat zijn veilige methodes om de betaling te voldoen.

Wat krijg je voor deze prijs?

Als je besluit om deze cursus af te nemen krijg je toegang tot de volgende zaken:

 • Online videocursus met meer dan 20 uur aan beeldmateriaal;
 • Lifetime toegang tot de cursus;
 • Checklists, scripts en meer;
 • Wekelijkse coaching in groepsverband;
 • Toegang tot de community;
 • Meer dan 4.000 euro aan verschillende bonussen.

De lessen

De lessen van de Agency Masterclass bestaan uit de volgende onderdelen:

Les 1: Van oprichter naar CEO (hoe word je van oprichter een CEO, wat is de juiste mindset van een CEO en welke taken moet je uitvoeren als CEO);

Les 2: Routine voor succes (het belang van je dagelijks routines en hoe je die routines creëert);

Les 3: Bouw een dream team (waarom het belangrijk is om een team te bouwen en hoe je mensen langzaam inhuurt en snel weer ontslaat);

Les 4: De waarde van tijd (je hebt maar 24 uur op een dag, money making activities, de kracht van het loslaten en de 80/20-regel);

Les 5: Opschalen (opschalen, work smart, not hard);

Les 6: Million Dollar Business (hoe jij Google Drive praktisch inricht en hoe jij een Million Dollar Business opzet).

14 dagen bedenktijd

De makers van de Agency Masterclass zijn overtuigd van hun cursus. Daarom heb je ook 14 dagen bedenktermijn. Bedenk je je nadien toch nog? Dan kun je je geld gelukkig nog terugkrijgen. Dat is wel zo eerlijk.

Meld je vandaag nog aan

Ben je overtuigd en wil je je graag aanmelden met korting? Meld je via deze link aan voor de Agency Masterclass. Je wordt doorverwezen naar de officiële website. Hier kun je je cursus afnemen. Zoals gezegd heb je 14 dagen bedenktijd en bepaal je helemaal zelf in welk tempo je de cursus volgt. Als jij de cursus succesvol hebt afgerond krijg je ook nog eens een officieel certificaat. Daarmee kun je aan de buitenwereld laten zien dat je beschikt over de nodige skills om bedrijven te kunnen helpen met hun social media campagnes. Meld je vandaag nog aan! Wij zijn in ieder geval overtuigd.