cryptomunten

Top 3 cryptomunten met veel potentie

Crypto ’s die opeens veel zijn gestegen kom je wel eens in het nieuws tegen. Mensen vragen zich af of zij dit ook kunnen doen om snel wat geld te verdienen. Kort gezegd, nee dat kan niet. Wat wél kan is het kijken naar de lange termijn en zo je winsten te verdienen. Het is belangrijk om te kijken naar crypto met veel potentie om hopelijk mee te gaan met de volgende plotselinge stijging.

Hoe crypto zo snel kan stijgen

Net als bij normale valuta als de Euro, hangt de waarde aan de vraag en aanbod van de valuta af. Als er plotseling veel vraag is naar een bepaalde valuta, dan zal de waarde van die valuta ook gaan stijgen. Als er nou bepaalde ontwikkelingen in de economie ontstaan, dan zullen bepaalde cryptomunten hier op reageren en hopelijk ben jij dan een van de mensen die vroegtijdig in de munt heeft geïnvesteerd.

1. Bitcoin

Voor de meeste mensen is al bekend dat de Bitcoin enorm veel in waarde is gestegen. Je zou kunnen denken dat het onwaarschijnlijk is dat de cryptomunt verder kan stijgen, maar alles gebeurt met een rede en je moet dus naar de toekomst kijken of de munt nog zo kunnen stijgen. De reden waarom Bitcoin potentie heeft om meer waard te worden is doordat steeds meer mensen en bedrijven de Bitcoin adopteren waardoor er meer vraag naar de munt is en dus meer waard wordt.

2. Cardano

Deze munt is wat minder bekend bij de meeste mensen, maar de experts zien veel potentie bij deze munt. Alle crypto ’s vervullen een doel, bij de Cardano is het om zich aan te passen op fouten van andere blockchains. Bovendien zijn de transactiekosten relatief laag bij deze munt ten opzichte van andere munten.

3. Binance Coin

De Binance Coin is een speciale munt, want deze munt is gekoppeld aan een fysiek bedrijf. Binance is een grote crypto platform waar veel op wordt gehandeld. Naarmate het platform groeit met gebruikers, zal de waarde van de Binance coin ook gaan stijgen. Bovendien wordt er om de zoveel tijd munten vernietigd waardoor het aanbod van deze crypto minder wordt. Dit maakt het ook weer een crypto met veel potentie doordat de prijs van de aanbod vermindering weer wordt opgedreven zolang de vraag naar de munt hetzelfde of meer wordt

Meer weten over geld verdienen met crypto? Lees dan dit artikel op onze website!

Tip: Er wordt veel gehandeld in NFT’s op dit moment. Wil je weten wat dit zijn, neem dan een kijkje op NFTcity.nl.