Waar kun je het beste Bitcoin kopen?

Crypto’s zijn helemaal hot. Iedereen heeft wel hier en daar een paar crypto of heeft het minimaal overwogen om te kopen. Dat is ook helemaal niet zo gek. De crypto’s vliegen als paddenstoelen uit de grond en je kunt er een aardig zakcentje mee verdienen. Toch is dit in eerste instantie de bedoeling van crypto’s. Het zijn namelijk van nature digitale betaalmiddelen. Tegenwoordig worden ze toch meer gezien als investeringsmiddel en veel altcoins hebben dan ook geen nut, naast het investeren. Wil je een leuk zakcentje verdienen met het investeren in crypto? Dan begint je avontuur bij een online exchange. Ben je benieuwd waar je het beste Bitcoin of andere crypto kunt kopen? Dat gaan we je in dit artikel uitleggen. Lees je mee? Daar gaan we!

Wat is een online exchange?

Een online crypto exchange kun je zien als een soort van online warenhuis waar je verschillende cryptocurrency kunt vinden. Op deze platformen kun je zowel Bitcoins als altcoins kopen én verkopen. Het aanbod verschilt per exchange. Zo kun je bij de ene exchange 50 coins vinden en bij de ander misschien wel 250. Voor welke je uiteindelijk kiest is aan jou. Hulp nodig bij het kiezen? Bekijk dan hier een interessant artikel over waar je Bitcoin kan kopen. 

Online exchanges van groot tot klein

Er zijn dus crypto exchanges te vinden van verschillende formaten, zowel Nederlandse als internationale bedrijven. LiteBit en Bitvavo zijn bijvoorbeeld voor Nederlandse termen onwijs groot, maar als we ze naast Binance zetten dan valt het toch best nog mee. Over het algemeen zijn de meeste exchanges wel veilig en betrouwbaar. Twijfel je over een exchange? Lees je dan zeker goed in op het internet en lees onafhankelijke reviews.

Is Bitcoinmeester de moeite waard?

Een exchange die erg aan de weg timmert is Bitcoinmeester. Een online exchange die is opgericht in 2017 en sindsdien aardig hard in populariteit is gestegen. Ben je benieuwd naar deze online exchange? Lees dan hier onze Bitcoinmeester review: https://www.descrypted.com/bitcoinmeester/